Iium confession sedih

iium confession sedih . Jadinya aku berazam, takkan fail apa-apa subjek dan alhamdulillah aku berjaya masuk UIA gombak dengan cgpa tak berapa cantik, below 3. Tapi tula, aku mintak like je bukan duit. . Aku sedih baca kisah yang pasal tempat kerja confessor tu kena buang pekerja sampai tinggal 4 orang satu department. Anak2 tak henti nangis. Dan Ramadhan kali ni sangat istimewa, aku dapat keajaiban lagi. . Aku sedih takyah cakap. Saya bersyukur, at least saya boleh meluah kat sini. Sedih aku baca iium confession ni. Sambil mencoret di IIUM Confession sebagai salah satu ikhtiar untuk aku mencari jawapan pada permasalahan aku melalui nasihat dan perkongsian positif kalian. This is not a small issue . . . Padahal ada banyak pelajaran penting yang bisa dipetik dari semua. Instantaneous Intuitive Upright Moving Confessions #22 Cara Untuk Move On #22 cara untuk move on #1 Jangan dengar lagu sedih. . Tujuan saya bercerita ni adalah untuk berkongsi pengalaman jatuh bangun saya dalam studies. langsung deh kita cuuus ke TKP. 502,568 sukaan · 30,250 berbicara tentang ini. Kadang, suami dia ada masalah, kalah judi or terguna duit company, Wawa (IIUM Confessions). . 10 tahun ayah rahsiakan pasal barang kemas tersebut. 548 personas están hablando de esto. . Dia lakukan kemesuman itu sampai kami selesai sarapan. Sedih aku baca iium confession ni. . Abah, tak perlu berterima kasih pada kami semua. Assalamualaikum kepada komuniti iium confession. Tapi, tak adalah sampai aku nak baca semua, ooohhh itu sangat membuang masa, hihi. Kalau nak tahu, jom kita ikuti perkongsian seperti di bawah. yelah brg2 semua da beli dua. Agaknya lepas ni kita shopping dekat mana ye? Sektor peruncitan antara yang teruk terkesan dengan tempoh kuarantin di seluruh dunia disebabkan Covid-19. Dan baaaanyak sangat bagi motivasi kat aku. Advertisement Menerusi akaun Instagramnya, PU Abu memohon maaf kepada semua pihak atas kesalahan beliau menceraikan isterinya ketika sedang sarat hamil. Tindakan berkenaan juga telah membongkar kehidupan sukar pemain berkenaan yang tidak mempunyai pekerjaan tetap sejak tiga tahun lalu. Ingat! Kifarah Itu Wujud | Assalamualaikum semua. begitu nyampe langsung deh disambut sama mas mas yang lumayan ganteng plus gagah *eh,,, langsung aja deh kita nanya dimsum. by Action Unlimited - issuu. Wei, kenal kat IIUM Confession oke, sebab nampak dia comment part2 orang cnfess pasal second intake ni la. Dalam masa yang sama Suriah turut tertanya-tanya adakah perkara yang menimpa suaminya ini suatu yang normal. Senang betul nak tipu duit orang sekarang ni ye? Paling sedih bila pelajar-pelajar universiti yang bersemangat mahu mencari duit poket lebih pula ditipu bulat-bulat macam tu je. Tahniah jika percintaan korang itu berjaya sampai ke jinjang pelamin! Yang tak berjaya, boleh cuba lagi dan baca kisah bakal doktor ini yang dikecewakan beberapa kali oleh pasangannya. Bila mati baru menyesal. Terima kasih admin dan kepada yang sudi membaca. Hmm “Dulu abang cakap takkan duakan…” Dulu aku ingat lagi, aku kawen ngan dia, motor je ada. Suami seorang ustaz selebriti dan dikenali. mak sy tergamam, sedih. Supaya tak ada lah tersilap atau terkurang order. Dia senang je jawab, “Sebab kakak dah pandai, buat apa mak nak tengok. Lelaki dan sekarang kerja kerajaan. my, PADU-Unit Pelaksanaan dan Prestasi Pendidikan, Nes V Treatment, UBK SMK Pelindung, Perdim, Online Shop, Umat Islam Di 19 Mei 2016 Aku ada follow satu Page di Facebook : IIUM Confessions-BM. Anak2 tak henti nangis. Kisah buang pekerja ni banyak sangat dah dengar lately. Juliyana Johari berada di Facebook. Hi! He's one year ahead of me in IIUM. Edisi Media. Aku menulis di IIUM Confession ini adalah untuk raise awareness di kalangan ibu bapa terutamanya yang  22 Oct 2019 We’re once again confronted with this sad reality when a tale titled “Post- PhD Depression†shared on the IIUM confessions page went viral. Yg selalu ada dgn aku. Terima kasih admin sebab approve confession saya ni. We hope you find what you are searching for! Juliyana Johari berada di Facebook. Tapi jawapannya, masak apa-apa sahaja untuk aku dan suamiku sahaja. Dan paling aku sedih sekali adalah baru-baru ini aku accident. Saya telah bertunang dengan seorang pemuda bernama Jam dan dia juga berumur dalam lingkungan 30 an. Thanks to IIUM Confession sudi share citer saya ni. Terbaru, rangkaian pasaraya terbesar Britain, Tesco Plc itu sah akan menjual perniagaannya di Thailand dan Malaysia. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya The latest Tweets from miaw (@AmirahElias). Menerusi perkongsian di IIUM Confession itu, penuntut berusia 32 tahun ini mengakui masih… Trending , Viral October 23, 2019 Gadis pelik foto kmalangan dirakam 1 jam sebelum kej4dian "Daripada perkongsian saya itu, ada juga pasangan yang berasa sedih dan cemburu apabila mengatakan suami mereka tidak romantik selepas berkahwin malah nak minta bergambar bersama pun tidak mahu. pasal orang sekeliling selalu cakap kat aku “ko takpe la. The class already started on November 2009 and the next intake will be around March 2010. Mungkin bukan rezeki, tetapi saya tetap mahu mencari kerja baru. From general topics to more of what you would expect to find here, kamithemedia. Kitorang cuba sedaya upaya buat rayuan. . Kisah ni adalah berkenaan diri saya sendiri. Berusia lingkungan 30 an dan berasal dari Durian Tunggal, Melaka. Aku dan suami tinggal di Kuala Lumpur dan keluarga mertuaku di selatan tanah air. Dua Perkongsian beliau yang penuh ilmu dan inspirasi, membuatkan ramai yang terkesan hingga berjaya menyentuh emosi para penonton. Saya tak&nbs 15 Nov 2017 Assalamualaikum to all reader in IIUM Confession. Kadang-kadang busuk sebab pampers bocor. info has it all. Cerita yg sudah lama trbuku dlm hati yg masih ada parut2 . Saya amat bersimpati dan tertanya jika benar mereka mandul pun apa masalahnya? Tidak ada dalam Alquran berdosa tidak punya anak, tidak ada dalam agama islam kau tak subur mandul baik kau takyah Aku ni merupakan salah seorang silent readers dekat iium confession tu. Ajaran sesat, bila kita tak ikut ajaran nya, tuduh ada set4n dan j1n dalam badan. Salah seorang penonton yang berkesempatan menonton Next To Neelofa ini ada kongsikan antara ilmu yang dikongsi oleh Datuk Prof Dr Muhaya sendiri dalam rancangan ini. Ada sedih, ada gembira. ”Dan ketika protes Dan berubah menjadi tangisan, Yeon-seo dengan manis menepuk punggungnya. Sakinah tiba2 ‘hilang’. Continue reading. Wanita lumrahnya suka bercerita macam-macam perkara termasuklah berkongsi di media sosial seperti Facebook. Ada rumah besar, bawak kereta Mercedes, BMW, Audi. Terima kasih sebab sudi baca. Ibu Terima Ujian Anak Kehilangan Pendengaran Dan Penglihatan | Seorang ibu pastinya berasa sedih apabila anaknya yang berusia empat tahun itu kehilangan penglihatan mata kiri dan kini bakal kehilangan pendengaran akibat menghidap ‘chronic otitis media’. “ Nama aku Sam dan semestinya ia bukan nama sebenar. Kami semua takkan dapat nak balas segala jasa dan budi mak abah dalam melahirkan, membesarkan, menjaga & mendidik kami sampai kami semua berjaya. Yeon-seo yang sedih membawa dia ke pelukan, mengabaikan protesnya bahwa dia baik-baik saja. Call terakhirnya tak ku jwb. . . Rasanya ini bukan berita pertama pengecilan dan penutupan syarikat besar yang kita dengar. . Semoga semua ini akan segera pulih seperti sedia kala. Kisah-kisah hidup manusia yg pelbagai yang kadang tak terfikir dek akal. Assalammualaikum semua. . Semoga Allah mengampuni d0sa kita semua sebab alpa & terlepas pandang saudara2 kita yang memerlukan, cuma reti judge dan menghukum saja. Orang nampak zahir saya kuat. harap2 orang nya elok-elok la. Ya Allah Ya Razzak, bantulah insan ni. Sedih. Kredit kepada Nur Hidayah (bukan nama sebenar) di atas pembongkaran beliau di IIUM Puisi anak perantau untuk ibu paling sedih membuat ibu menjadi terharu by aliridho assegaf. Memang pada dasarnya tidak semua orang akan menyadari makna dibalik semua hal itu. Kalau ibu kata A, maka A dan jangan berani ubah jadi B. cekik la diri sendiri!! Quote Redmyvi 8-3-2021 11:36 AM hai la pompuan. - Zack, IIUM Confession Menjelangnya hari raya yang akan tiba beberapa hari lagi, pasti ramai yang teruja untuk meraikannya bersama keluarga dan rakan taulan. Advertisement Menerusi akaun Instagramnya, PU Abu memohon maaf kepada semua pihak atas kesalahan beliau menceraikan isterinya ketika sedang sarat hamil. Paling sedih mereka pergi travel sudah lah tak bagitahu pada ibu ayah, menjemput pun tidak, hnya beri cenderahati key chain sahaja. Kalau ibu kata A, maka A dan jangan berani ubah jadi B. Norellah Mohd Danial – Sedih baca, drah daging sendiri pandang hina termasuk yang dah tua. Tak tahulah kenapa minat sangat nak baca cerita dekat situ. Dan dia pun kena reject. Seminggu pertama kahwin, ada seorang perempuan whatsapp suami ucap tahniah atas pernikahan kami. Pergh, sedih tahu macam cakap dengan dinding. Sedih masa kanak kanak kau dek. Aku Fatimah ( bukan nama sebenar ). Ramai orang kini terlalu gemar menggunakan Facebook dan media sosial untuk mengelakkan diri daripada berhadapan dengan masalah secara realiti. seronok aku tgk, tp airmata aku jatuh. . Tetapi pada hari yang sepatutnya saya hadir untuk temuduga, saya demam dan saya juga bimbang untuk hadir, jadi saya beritahu mereka keadaan saya. Sedih sebab hanya itu kenangan yang ada dengan arwah mak dan nenek. Sedih akak. Semoga Allah memelihara dan mempermudahkan urusan Azlin & adik2 dia di mana saja mereka berada. There is Mandarin class offered by IIUM Gombak through IFLA programs. you dont deserve to be a mother ! hope pihak suami berkeras amik tindakan pada pompuan nie. Lapor hal ni pada jabatan agma. Aku selalu rasa nak nangis sebab aku sedih abang-abang suami tak bantu kami pun untuk kami menjaga mak dan adik mereka. Tapi syukurlah dah berjaya sekarang. Sebab kawan2 kitaorang buruk sangka kat dia. Ada sekali tu aku keluar makan ngan member aku. Saya tidak sangka akan dapat banyak respons, baik positif mahupun negatif, saya terima dengan hati terbuka, Alhamdulillah dan terima kasih pada yang banyak mendoakan saya at, semasa saya tulis confession itu hari itu, tersedu-sedu saya menaip sebab tidak pernah saya meluahkan. Penunggang ama. Nak sedapkan hati, aku doa kalau lah itu yang buat mak aku bahagia, aku redha aku rela undur diri. Sedikit pengenalan,saya seorang perempuan yang masih bujang,berumur 27tahun dan sedang bekerja dalam sektor swasta. Sedih saya melihat muka satu satunya adik lelaki saya. Before this Dia Pernah Tulis Di 'IIUM Confession' ” – Netizen Jumpa Luahan Bekas Isteri PU Abu. 30 pagi macam biasa. Dua Baca perkongsian wanita ini yang dimuatnaik di laman web IIUM Confession. Sila baca dibawah confession saudari yang menggunakan nama TM ni. Ketiga, Kak Kema. 21 Nov 2016 Aku rajin baca IIUM Confession tu. Aku selalu membaca luahan pembaca dalam IIUM Confession ni. IIUM Confessions - BM. Duit gaji aku habis macam tu jek. CRUSH: A Confession. Bila mati baru menyesal. Assalamualaikum iium confession. Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua Aku berkahwin umur 21 dan diceraikan umur 22 dan sedang mengandung. jiran kita belum masuk pun dah start perangai. xde sape yg decide tuk aq belikan aq baju n all tats. Ada yang mula bercinta seawal di bangku sekolah, di universiti dan di alam pekerjaan. terima kasih jika kisah saya terpilih untuk disiarkan dalam ruangan ini. Korean Drama Synopsis, Details, Cast and other info of all Korean Drama TV Series Saya bukanlah pelajar IIUM, tapi hanyalah peminat IIUM Confession daripada sebuah IPTS di ibu kota. Dan saya minta maaf awal-awal jika kisah ini boleh buatkan semua pembaca berasa tidak selesa dan jijik. Sedih , hidup lagi', 'ceritanya sebegini , aku bangun pagi baca surat khabar berita harian , tetiba aku nampak cerita seram , mesti seram CRUSH: A Confession. Doakan ayah aku sihat seperti sediakala. . Apa yang menyakitkan hati alasan yang diberikan cukup klise Sekian dari aku. Aku sedih baca kisah yang pasal tempat kerja confessor tu kena buang pekerja sampai tinggal 4 orang satu department. Doakan aku kuat, doakan aku murah rezeki seperti air laut yang mengalir. Betul ingat pesan mak, dah kat atas, jangan lupa rumput di bumi. doctor&nbs 26 Apr 2019 Kisah PU . Aku hantar dia pergi dalam keadaan sebak, sedih kenapa Aku tiada selera makan, tak boleh tidur, elak diri daripada jumpa kawan, suka bersendirian, hilang motivasi belajar sampai skip kelas, hilang minat membaca (hobi aku membaca), dan paling serius sekali bagi aku, aku rasa sedih yang amat dan nak menangis je tak kira masa. aq kene Dalam ramai ramai itu, tiada sesiapa yang pertahankan keputusan Boy termasuk saya dan ayah. info is your first and best source for all of the information you’re looking for. Hi! He's one year ahead of me in IIUM. Kami tidak mahu mengeruhkan keadaan. Yes, she’s a stranger actually. Uncategorized 1 month ago “Suamiku syurgaku, terlalu baik dan sempurna” Selepas 4 hari suami koma kena stroke aku explore hp dia bila buka email jumpa. Norellah Mohd Danial – Sedih baca, drah daging sendiri pandang hina termasuk yang dah tua. Aku dah syak lain tapi sebab masa tu aku ada final exam so taknak rosakkan emosi. aku adalah salah seorang mangsa. Sesal dahulu pendapatan, Sesal di akhirat, dah jadi saham neraka. Tujuan saya bercerita ni adalah untuk berkongsi pengalaman jatuh bangun saya dalam studies. 506K likes · 24,587 talking about this. Sedih kan. Melalui laman IIUM confession, lelaki ini berkongsi kisah kucing kesayangannya yang mti setelah disepak jiran. Ruu Zinger. Architecture firm pun, ada yang dah mula tak bayar gaji staf, ada yang berhentikan pekerja hatta arkitek sekalipun. Kata kata kata kata mutiara kata kata sedih kata kata cinta kata kata bijak kata kata romantis. 1) Pakai baju yang tidak sopan. Lepas abis solat aku doa sungguh2 doa sampai aku mohon Allah tariklah sayang dalam hati aku ni buang jauh2 untuk lelaki yang bernama Mr H. Wei, kenal kat IIUM Confession oke, sebab nampak dia comment part2 orang cnfess pasal second intake ni la. Saya cuma ingin berkongsi dan sekadar bertanya pendapat. Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua. Buat isteriku (dia suka baca IIUM confession juga), ketahuilah, abang faham perasaan ayang, abang sangat tersepit dan bertul-betul rasa bersalah. 10 Tahun Pun Tak Jamin Kita Kenal Dia 10 Tahun Pun Tak Jamin Kita Kenal Dia   . Sebab takde duit. IIUM Confession (74MB). Hahaha. Aku Emilia (bukan nama sebenar) seorang pensyarah di universiti swasta manakala suamiku seorang doktor pakar. Mohon doa anda andai terdetik rasa simpati anda pada s yang buat aku rasa sedih dan terasa seperti anak yang disisihkan. So saya harap kepada adik-adik lepasan SPM n degree yang cgpa tak sampai 3. Yg selalu ada dengan aku. Namun, dalam pada orang ramai bersimpati dengan nasib malang Khalid, ada juga kata Masjid Negara also offered Arabic classes with reasonable fees; however the classes are on weekdays & I can’t attend classes on weekdays, because it would be very hectic to me. Facebook memberi orang gambar Lucu bunga Dan Yang Hitam Putih Hantu Air dimensi Untuk Keren Di Buku Kartun 2 Drag alam Boneka Hati Rumah Animasi Hp Garuda Bts Hewan Mawar burung mudah flora pemandangan Naruto fauna Emas Hello Kitty Duit abstrak Bagus terjun Anak buah Cinta Henna beserta Harimau Warna Cincin Ayam Cat Anime Cacing Elang Indonesia Merah Terbaru Yg Dalam perkongsian IIUM Confessions, seorang lelaki bernama Sam telah menceritakan jerih perit kehidupannya menjadi anak petani yang sering dihina oleh guru dan rakan sekelasnya kerana mempunyai ahli keluarga yang ramai. Terima kasih kerana menjadikan abang suami yang hebat dan anak yang soleh. Sebab walaupun aku dah kahwin, mak aku tetap buat aku macam aku tak ada perasaan, tak dihargai. Apr 30, 2020 · Justeru, fahami sebaik mungkin apa yang boleh dikongsi dan apa yang perlu disorokkan daripada teman lelaki kamu. Baca perkongsian wanita ini yang dimuatnaik di laman web IIUM Confession. - Zack, IIUM Confession Penulisan yang bertajuk ‘Peninggalan Arwah’ di laman web IIUM Confessions, hasil nukilan ‘Mus’, memang lain, unik. Tapi dia nak pergi naik bas. Aku rindukan suami aku yang dulu. Pertama sekali, tajuk confession saya ni tak ada kaitan dengan nikah kontrak ke, suami orang ke, takde takde. Saya sedih melihat situasi ini hingga ada cubaan membunuh diri kerana tidak tahan dihina mandul. masalahnye, uia buat rule baru: yang tak bayar tuition fee, fine or apa2 je financial yg tertunggak, tak boleh log in portal utk register subject. Kisah buang pekerja ni banyak sangat dah dengar lately. Ketiga, Kak Kema. . Balas Hapus Tindakan bekas penyerang Harimau Malaya, Khalid Jamlus menjual jersi dan medal kemenangan, termasuk trofi kasut emas yang dimenanginya pada 2002 telah mengejutkan ramai pihak. Pengalaman dia dan suami memang&nb Menerusi perkongsian IIUM Confessions seorang lelaki berkongsi kehidupannya sebelum dan selepas bercerai dah barai, aku sedih min' - Confession lelaki ini buat golongan wanita bengang 100% Jul 18, 2018 · Terima kasih IIUM kerana&n Sedih gile wei kawan aku tu. Perkongsian lama aku dulu aku dah pernah share, aku bukan dilahirkan dalam family Islam tapi aku berminat . " (Ali Imran : 159) berawal karna kita pengen nge-dimsum, akhirnya browsing sana sini, dan akhirnya nemu tempat yang jual dimsum di samarinda. Suami aku pulak boleh bagi duit kat anak sedara dia buat bisnes. Ada masalah dengan pasangan? Tulis status berbaur sedih-sedih. . Tapi syukurlah dah berjaya sekarang. Sedih memang sedih, tapi saya yang memutuskan hubungan sebab cinta tanpa restu orang tua susah nak bahagia. Instantaneous Intuitive Upright Moving Confessions IIUM Confessions - BM. Next confession dia hantar ke fiksyen shasha, ex housemate nama nani tu hantar mcm mcm ‘makhluk’ pada dia even akibatkan dia jadi 0KU. Solat 5 waktu pun tak pernah. . Kalau admin approve, terima kasih ya. Ikuti lanjut perkongsian ini. Iium confession hati lelaki. Aku nak juga tengok ada tak orang support penulisan aku sambil-sambil upkan lagi FS ni. Kisah sedih si gadis Aku rajin baca IIUM Confession tu. Kisah di coretkan atas pengalaman seorang bekas pekerja taska dalam ruangan media sosial baru-baru ini. Hai assalam readers… Pertama sekali aku nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada admin page ni andai confession aku ni disiarkan. Iium confession hati lelaki May 17, 2017 - IIUM Confessions - IIUMC Confession - IIUM Confession - IIUMC. Carilah pasangan sendiri. dia buat rumah, macam nak menetap selamanya tu. Aku penat. 13 Jul 2017; First blog post Ya Allah, sedih rasanya bila abah kata begitu. Kahwin kerana harta, sanggup ibu mentua wanita ini menuduhnya sebegitu selepas dia berkahwin dengan anak lelakinya. Tuduh mcm2 yg dia xbuat. . IIUM Confessions - BM Pilih Kasih Dalam Keluarga Memang Wujud Memandangkan esok aku ambil cuti atas urusan kesihatan, jadi malam ni, aku rasa sedikit lapang untuk menulis sesuatu sebagai tatapan buat kalian. Tapi syukurlah dah berjaya sekarang. Melainkan pasangan mereka itu snediri yang tawarkan awak kahwin dengan suami dia, itu lain ceritalah. Sedih tersangat sedih. Anak-anak terabai. Balik kena masak. Sesal dahulu pendapatan, Sesal di akhirat, dah jadi saham neraka. Haha. Dahlah muka tak cantik, pipi dahi penuh jerawat, tudung cuma pandai selempang kanan selempang kiri, rasa macam, selekehnya aku Menerusi coretan di laman IIUM Confession, seorang wanita berkongsi pengalaman menjadi mangsa cabul abang kandung sendiri, individu yang sepatutnya menjadi pelindung kepada dirinya. . Sebuah blog peribadi yang berkongsi perkara-perkara positif untuk kehidupan mencari redha Illahi. Lps 9 tahun Saya sedih melihat situasi ini hingga ada cubaan membunuh diri kerana tidak tahan dihina mandul. . Sejak dari itu, Boy tidak ceria seperti biasa. beteee banget, mau langsung cuuus pergi gambar Lucu bunga Dan Yang Hitam Putih Hantu Air dimensi Untuk Keren Di Buku Kartun 2 Drag alam Boneka Hati Rumah Animasi Hp Garuda Bts Hewan Mawar burung mudah flora pemandangan Naruto fauna Emas Hello Kitty Duit abstrak Bagus terjun Anak buah Cinta Henna beserta Harimau Warna Cincin Ayam Cat Anime Cacing Elang Indonesia Merah Terbaru Yg "Daripada perkongsian saya itu, ada juga pasangan yang berasa sedih dan cemburu apabila mengatakan suami mereka tidak romantik selepas berkahwin malah nak minta bergambar bersama pun tidak mahu. Sebab takde duit. Assalamualaikum. Dia sangat taat dengan ibu. 193 Me gusta · 37. Sesetengah orang mungkin pernah dengar tentang penyakit ni. Kayaknya sekalipun aku blm pernah baca karyanya Murakami lho 🙈 ~a confession to make Tapi baca review ini pengen baca bangwt Lia,, genre realm ini selalu menarik sih, karena kita bisa ngayal sengayal2nya pas baca, jadi sewruuu. Ubat stroke,Saya sedih dan menangis kala itu, Pakai pakaian pun tidak mampu, lebih-lebih lagi memakai seluar…. Sekiranya kamu bersikap kasar, tentulah mereka menjauhkan diri dari sekelilingmu. Dan dia pun kena reject. Semoga hidup sentiasa dalam rahmatNya untuk mengenang manisnya susah semasa senang. doc pn bingung. Call terakhirnya tak ku jwb. Sedih masa kanak kanak kau dek. Azwin yahya – Tak pernah mnangis baca confession IIUM sebelum ni. 18,413 likes · 34 talking about this. Sakit bila kita menagih kasih sayang ibu kita Iium confession hati lelaki. Setelah membaca kisah confession bertajuk ( 13 reason ). Tapi aku pendam aku sabar semua tu. biasanya orang cakap macamni kat aku sebab dia nampak aku dalam kelas selalu Oleh S Salam semua, saya terasa teringin sangat berkongsi pengalaman aku berkaitan hutang di page IIUM Confession ini bila saya terbaca post menanggung hutang sebelum ini. Semoga hidup sentiasa dalam rahmatNya untuk mengenang manisnya susah semasa senang. Jika disiarkan confession nih. Siri arahan Rashid Sibir dan merupakan terbitan Zeel Production. Ada sedih, ada gembira. Terus aku pitam Foto sekadar hiasan Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Bagi anda yang ke kedai untuk makan. :'(, IIUM Confessions - BM, Dude and Yoo Bro, Be like Bro, Funny Doctors, Quiet Quotes, Doctor ASKY, Universiti Teknologi Petronas - Main Page, MSU - Management & Science University, Lepasan SPM, GAGS Malaysia, Afterschool. Diorg pon cerita lar pasal minggu ni banyak kenduri kawin diorg nak pi sampai kene ulang balik baju yang diorg dah pakai kat majlis kahwin yang lepas2. Memang sedih sangat. aritu ada baca kat iium confession kawan January 30, 2021 admin “Tenanglah disana Nurul Izzah”. Keren euy ulasan kamu Lia! Ditunggu ulasan buku berikutnyaaa 🤠🤠. masalahnye, uia buat rule baru: yang tak bayar tuition fee, fine or apa2 je financial yg tertunggak, tak boleh log in portal utk register subject. botol susu, baju,bantal. Mana dia pergi? Kalau sape sape jumpa, bgtau dia. Puan zuera – Perasaan sedih dan marah bila baca confession ni. Terima kasih IIUM Confession sebab siarkan confession saya. Bodoh Sombong Punca Ibu Menganiaya Anak | Dear readers, Assalamualaikum. last semester, aku ada masalah dengan prereg subject ( register subjects for new semester online for UIA students ) . Dia bnyak buat awareness pasal kes cabul dan rogol kanak2 and how to educate ur children . Sejak perkahwinan kedua aku ni, tak pernah sekali suami aku menjadi imam. Untuk dia tak perlu, nanti dia masak sendiri. IIUM Confessions - BM. . Sertai Facebook untuk berhubung dengan Juliyana Johari dan orang lain yang mungkin anda kenal. Kalau kakak ada masalah barulah mak datang sekolah. Aku rindu ni. Menerusi perkongsian di IIUM Confession, seorang lelaki bernama Zim menceritakan perjalanan hidupnya lepas ibu dan bapa tiri meninggal dalam kemalangan secara mengejut. tak payah study pun boleh jawab exam” . ni first time. Assalamualaikum, aku Lana telah berkahwin hampir 6 tahun dan mempunyai seorang anak perempuan. >> sumber: mStar online >> tepek ke porem Cari aneh anyway. Assalamualaikum, pertama sekali terima kasih kerana siarkan confession panjang yang saya tulis di page ini semalam. Saya tulis ni nak citer Sedih weh siap dia nangis- nangis lagi masa dia call saya citer pasal A reject dia. Pertama sekali nak cakap, aku perempuan walaupun nama zack hhahaha bukan nama sebenar okay. . Aku taip ni sebab aku baru lepas solat. Instantaneous Intuitive Upright Moving Confessions Hari ni aku feeling nak tulis kepada IIUM Confession. even scan2 sblum ni da sahkan memang kembar, tpi satu je yg ada, nk wt cmne. Sejak dari itu, Boy tidak ceria seperti biasa. Kamu telah melalui banyak hal, Dan-ku. Yang ini selalu sangat kita nampak, terutama sekali dalam laman confession atau luahan perasaan. Asal dari negeri Pok Jib. Wanita berkenaan hanya memendam rasa sedihnya bersendirian. IIUM Confessions - BM. Baik lelaki atau perempuan, jangan kacau tunang, suami/isteri orang lain di luar sana. Aku hanya akan baca beberapa confession yang menarik hati aku sahaja. . Kitorang cuba sedaya upaya buat rayuan. Time2 sedih ni la sibuk radio nak keluar lagu2 sedih. Architecture firm pun, ada yang dah mula tak bayar gaji staf, ada yang berhentikan pekerja hatta arkitek sekalipun. Hafiz – iium confession. last semester, aku ada masalah dengan prereg subject ( register subjects for new semester online for UIA students ) . Lelaki tidak perlu membazir masa mengenakan make-up atau mencalit gincu di bibir untuk kelihatan handsome. Anak tak sampai setahun lagi. Article asal daripada iium confession. Thanks in advance… – Miss S (Bukan nama sebenar) Aku sedih ada orang kata aku mengada-ngada, nak 700 like baru nak sambung. tp saya tak layan semua. Rasanya semua orang ada pengalaman bercinta mereka sendiri. Aku rindu ni. Tolong fokus dan pandang muka kami. Terus aku pitam Foto sekadar hiasan Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memberikan kenyataan. lagi lagi kami harus kecewa karna dimsumnya abis :(. Carilah pasangan sendiri. Ini cerita tentang diri saya. Cerita ini juga bukan mahu menakutkan ibu bapa atau penjaga dan memburuk-burukkan pusat jagaan kanak-kanak lain namun untuk ibu baoa mengambil iktibar dan peka dengan perubahan anak-anak agar mentaliti mereka tidak dirosakkan oleh pihak-pihak taska yang tidak bertanggungjawab. Dulu sewaktu abang kakak masih belajar mereka selalu kata yg bila dah ada kerjaya mereka nak bawa ibu ayah melancong, nak bagi duit pada ibu ayah, nak bagi kesenangan pada ibu ayah, nak bla bla bla bla. aku pun joined lah comment pasal hal ni dia facebook page IIUM. Aku bukan Islam pada kertas atau IC, not yet. Sedih memang takyah cakaplah. Semoga Allah bantu bro ni dapat kerjaya terbaik. Namun, dalam asyik menyambut kemeriahan raya, beberapa ‘pantang-larang’ ini perlu dititikberatkan agar hari raya anda menjadi lebih bermakna. OCD. Sedih, memang sedih tak terkata kerana perginya dengan sekelip mata. Quote ais_kosong 8-3-2021 11:23 AM dah kenapa cekik anak. Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua Aku berkahwin umur 21 dan diceraikan umur 22 dan sedang mengandung. Jauh sekali beragama Islam. Ya accident ketika perjalanan balik ke rumah&nbs 3 Mei 2019 Baca perkongsian wanita ini yang dimuatnaik di laman web IIUM Confession. Di iium ni dulu ada seorang pnh confess, tentang ex housemate yang marah dia buang ulat sampah, dan balas balik bn0h kucing confessor. Tapi sebelum aku bermula aku nam nyatakan  Kembar Bunian -From IIUM Confession, CARI Infonet. So saya p 16 Okt 2018 Sedih sebab satu persatu dugaan datang dalam hidup aku. nak jiran baik-baik, aminnn jiran lama dulu, lepas je maknye meninggal, terus rumah tu ditinggalkan terbengkalai Kakak Rindu Adik Iium Confessions Kata-Kata Ucapan Ulang Tahun Untuk Adik 5 Happy Birthday World Kumpulan Kata-Kata Ucapan Selamat Ulang Tahun Adik Puisi Do A Dan Untuk Adik Perempuanku Terimakasih Atas Segalanya Tulisan Di Makam Dari Kakak Untuk Adik Yang Meninggal Bikin Haru Kadang Kadang Adik Beradik Yang Suka Koleksi Mutiara Kata Ada kawan aku jadi delivery guy nak bagi anak2 makan. 00 pointer so nanti boleh maintainkan sepanjang semester dengan harapan nak graduate second class upper, baru cantik. Bukan solat yang sempurna. Entah mengapa baru sekarang a January 30, 2021 admin “Tenanglah disana Nurul Izzah”. 506K likes · 25,676 talking about this. Yes, she’s a stranger actually. 56 MB 61. Penat ataupun sedih, kongsi bersama. Baru-baru ni seorang wanita tak dikenali berkongsi cerita rumah tangga dia dekat IIUM Confession. Saya merupakan graduan universiti tempatan. Tapi hanya ingin meluahkan apa yang terbuku di hati (tak sanggup memendam sendiri perasaan ni, mulut kata dah move on tapi hati masih lagi menyimpan rasa sakit) & memberi pengajaran kepada pembaca di luar sana. Jadi saya harap janganlah melihat apa yang dikongsikan dari sudut yang negatif dan lucah sebab saya hanya ingin menunjukkan rasa bahagianya bercinta Saya sedih melihat situasi ini hingga ada cubaan membunuh diri kerana tidak tahan dihina mandul. Tapi mcm biasa aku dan suami macam orang b****h je tak ada nak buat report atau apa. aku pun joined lah comment pasal hal ni dia facebook page IIUM. confession obtained 68. Abang akan selalu doakan Ayang mendapat syurga Firdausi seperti yang Ayang idam-idamkan. “Kamu dan aku,” katanya, “kita semua sendirian di dunia ini. *sob sob sob* Satu lagi point aku nak sebut kat sini. itil Mio Account - noong 2021. Sebuah kisah mengenai Mus yang pulang beraya di kampung dalam sebuah rumah agam peninggalan ayah moyangnya dan adventure beliau mengupas satu demi satu rahsia keluarga. Dan baaaanyak sangat bagi motivasi kat aku. Hahaha. Lepastu, sedih tak kalau kita tengah ulang order, dah lah tak pandang muka siap boleh borak lagi tu dengan kawan. Sama-sama kita doakan supaya setiap frontliner yang bertugas sepanjang musim COVID-19 ini sentiasa di bawah perlindungan-Nya. Alang-alang dah confess ni kan. Disini aku nak cerita sejarah silam aku kat asrama masa aku sekolah menengah. We knew each other because we're in the same club back then. Aku rindukan suami aku yg dulu. Suami seorang ustaz selebriti dan dikenali. Batasan pergaulan antara lelaki juga ada. Aku sedih baca kisah yang pasal tempat kerja confessor tu kena buang pekerja sampai tinggal 4 orang satu department. Padahal ada banyak pelajaran penting yang bisa dipetik dari semua. Melainkan pasangan mereka itu snediri yang tawarkan awak kahwin dengan suami dia, itu lain ceritalah. Sedih sikit aku rasa. IKLAN So macam mana … So, lately bila banyak sgt confession pasal benda ni, aku rasa semua org perlu stalk Akhi Fairuz ni . Seminggu pertama kahwin, ada seorang perempuan whatsapp suami ucap tahniah atas pernikahan kami. Hmm “Dulu abang cakap takkan duakan…” Dulu aku ingat lagi, aku kawen ngan dia, motor je Perkataan 'membawang' seringkali digunakan membawa maksud, suka bergosip, mengata, bercerita hal sendiri mahupun orang lain. Ia mengerjakan sedemikian banyak profesi untuk menjadi tulang punggung keluarga, setelah suaminya mengalami lumpuh. Baik lelaki atau perempuan, jangan kacau tunang, suami/isteri orang lain di luar sana. Memang pada dasarnya tidak semua orang akan menyadari makna dibalik semua hal itu. ” Aku sekolah menengah masa tu. . Saya terus dengan kehidupan solo saya. 5 Realiti Pahit Tragedi Lambakan Produk Scam Kesihatan Di Malaysia Sila baca dengan penuh perasaan takut, bimbang dan bersalah jika kalian pernah menjual/menggunakannya. Dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memberikan kenyataan. Orang nampak zahir saya ceria. Aku sedih. Mula-mula aku sedih tapi lama-lama aku dah lali. Aku selalu membaca luahan pembaca dalam IIUM Confession ni. Foto sekadar hiasan. Iium confession hati lelaki. Betul ingat pesan mak, dah kat atas, jangan lupa rumput di bumi. Uruskan baju, sarapan dia dan pagi tu aku jumpa tiket bas dia pergi Penang bukan Ipoh. Nama saya Anne, saya berumur 27 tahun, dan tujuan saya menulis  16 Apr 2019 Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari. Penat kerja. . Bukan sedih sebab tak suka, tapi sedih sebab aku tak berpeluang nak rasa nikmat tu. Tentu tertanya-tanya mcmn kami tahu. Entah mengapa baru sekarang a Assalamualaikum semua. rase sedih jugak laa. Salah urat skit kat leher anak. Dan aku mula jauhkan diri dari kawan aku. Hari dia nak pergi ceramah tu, hari aku final exam so aku bangun pukul 4. Aku cuba buat yang terbaik. 00. Sebelum masuk dewan, 8 Jun 2018 Isteri mana yang tak sedih, kecewa dan remuk hatinya bila suami tidak lagi memilih untuk cintai dirinya? Tak ada apa yang Nota: saya akan minta sepupu saya kirimkan gambar saya di Facebook iium confessions. Instantaneous Intuitive Upright Moving Confessions Iium confession hati lelaki Iium confession hati lelaki Kerap Bertukar Kerja . Masa masuk gombak, target aku first sem kena above 3. my. Saya bukan pelajar mahupun bekas pelajar iium tapi saya suka baca confession kat sini yang banyak bagi motivasi & pengajaran. Baru habis belajar . January 27, 2021 admin. Semoga hidup sentiasa dalam rahmatNya untuk mengenang manisnya susah semasa senang. Sebelum aku cerita ni, aku harap korang Iium confession hati lelaki Itu yang sedih. Sedih saya melihat muka satu satunya adik lelaki saya. Mereka […] Kami memang serah betul-betu bulat-bulat kepada Allah sahaja. Ada sedih, ada gembira. Dulu gaji aku tak berusik dan aku boleh simpan dalam Saya bukanlah pelajar IIUM, tapi hanyalah peminat IIUM Confession daripada sebuah IPTS di ibu kota. 00, juga yang sedang prepare untuk interview kerja dan apply scholarship khususnya, dapat ambil yang positif dari cerita saya. The latest tweets from @awiiis_ IIUM Confessions - BM. 20 Dis 2020 Terima kasih IIUM Confession sebab siarkan confession saya. See more ideas about confessions, secret, english speaking jobs. "Maka disebabkan rahmat Allah-lah kamu berlaku lemah-lembut terhadap mereka. Saya ringkaskan cerita untuk tidak membuang masa reader semua dan jadikan ini iktibar untuk tidak melakukan perbuatan ini kepada orang lain. Mereka tak tahu apa perasaan aku. Saya kenalkan diri aku, S, berumur 25 tahun dan menetap di bandar Kuala Lumpur. Saya pun terlupa ada page IIUM Confession ni. Sedih memang sedih tapi aku percaya hati manusia Allah yang pegang. We’re once again confronted with this sad reality when a tale titled “Post-PhD Depression” shared on the IIUM confessionspage went viral. Anak-anak langsung tak tahu. Sazwani on Twitter: "Sedih aku baca iium confession n 6 Jan 2017 Salam, Terlebih dahulu confession ini bukannya kenyataan rasmi daripada MARA ataupun sewaktu dengannya. Rumah tak kemas. . Keluarga Semasa Aku hantar dia pergi dalam keadaan sebak, sedih kenapa tipu. Confession ni isu yang agak sensitiflah And of course read confessions kat IIUM. Tapi yang tak best anak-anak pun diaorang buat. . Hari ini 21 December 2020 genap 17 hari perginya aruwah ayah mertuaku. "Aku membesar dengan latar belakang abah dan mak yang konservatif. 5 Realiti Pahit Tragedi Lambakan Produk Scam Kesihatan Di Malaysia Sila baca dengan penuh perasaan takut, bimbang dan bersalah jika kalian pernah menjual/menggunakannya. Sesetengah orang mungkin pernah dengar tentang penyakit ni. Facebook memberi orang Seorang lelaki yang memuat naik kenyataan menerusi rakaman video mendakwa telah membunuh beberapa lelaki warga Indonesia berbangsa Aceh dan meminum darah mereka diberkas polis di Tanjung Sepat, Selang Aku rajin baca IIUM Confession tu. aku adalah salah seorang mangsa. Mana dia pergi? Kalau sape sape jumpa, bgtau dia. OCD. i got in to iium aq x di manjekan pun mcm tu. rasa macam aku je yang bersalah sebab dia tiru aku. Kredit kepada Nur Hidayah (bukan nama sebenar) di atas pembongkaran beliau di IIUM Puisi anak perantau untuk ibu paling sedih membuat ibu menjadi terharu by aliridho assegaf. Kami tidak mahu mengeruhkan keadaan. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya Pertama sekali, terima kasih kerana menyiarkan confession saya. Aku selalu membaca luahan pembaca dalam IIUM Confession ni. seronok aku tengok, tapi airmata aku jatuh. Tapi hanya Allah yang tahu berapa banyak air mata yang tumpah untuk terus tersenyum kepada takdir. Nak masuk pukul 11 pagi, aku pun tanyalah 'mak nak makan apa, saya masakkan'. Terima kasih kepada sudi membaca dan saya menerima semua nasihat dan teguran atau kecaman dari semua pihak sebab saya pun tak sempurna. IIUM confession. sedih sangat sbb anak no 2 si laki jiran tu pegi pukol lepas geram kat anak aku. . 00, juga yang sedang prepare untuk interview kerja dan apply scholarship khususnya, dapat ambil yang positif dari cerita saya. IIUM Confessions - BM. 505K likes · 22,177 talking about this. 20 Jul 2020 Sedih, terkejut, bercampur […] Aku mintak maaf kalau ada yang rasa confession aku ni buang masa ke apa. Alhamdulillah saya dapat peluang untuk hadir temuduga kerja dua hari selepas Aidilfitri. Aku terfikir adakah ini memang suratan takdir, tiada rezekiku dengan adikku. Tapi dia takde rezeki nak turun UIA buat rayuan, hanya emel hantar appeal letter. Bila m4ti baru menyesal. Terima Pertama sekali, tajuk confession saya ni tak ada kaitan dengan nikah kontrak ke, suami orang ke, takde takde. Akhirnya aku lafazkan talak kepada EX aku. an A for my Z 💘 Dec 4, 2016 - This website is for sale! kamithemedia. So saya harap kepada adik-adik lepasan SPM n degree yang cgpa tak sampai 3. Wujud gak orang psiko camnni eh. We knew each other because we're in the same club back then. Aku sedih, bila mana madu aku upload gmbr sweet sweet dgn husband aku. Terima kasih kerana mahu membaca. . ter ima kasih jika kisah saya terpilih untuk disiarkan dalam ruangan ini. Sedih kan ? Serius bagi aku sedih Sedih dengan sikap adik beradik dia yang lain. Nasib sempat diselamatkan dan hadir ke sesi kaunseling. Dia sangat taat dengan ibu. IIUM Confessions - BM. Gambar hiasan "Suami kata mungkin maknya segan. Kalau diamkan nanti makin ramai yang ikut sesat. Sekarang di umur 40an, aku interact di tempat kerja dengan ramai lelaki yang berjaya. Saya amat bersimpati dan tertanya jika benar mereka mandul pun apa masalahnya? Tidak ada dalam Alquran berdosa tidak punya anak, tidak ada dalam agama islam kau tak subur mandul baik kau takyah Sedih masa kanak kanak kau dek. Sertai Facebook untuk berhubung dengan Juliyana Johari dan orang lain yang mungkin anda kenal. Jadi saya harap janganlah melihat apa yang dikongsikan dari sudut yang negatif dan lucah sebab saya hanya ingin menunjukkan rasa bahagianya bercinta Seorang lelaki yang memuat naik kenyataan menerusi rakaman video mendakwa telah membunuh beberapa lelaki warga Indonesia berbangsa Aceh dan meminum darah mereka diberkas polis di Tanjung Sepat, Selang Macam contoh kes ni, walaupun ditipu RM60 tetapi buat pelajar yang tiada pendapatan tetap dan bergantung apa elaun pelajar sepenuhnya memang terasa lah. Betul ingat pesan mak, dah kat atas, jangan lupa rumput di bumi. Sedih memang takyah cakaplah. Berumur 21 tahun 2018 . Assalamualaikum kepada komuniti iium confession. Kawan satu bilik tak gosok gigi? Dalam ramai ramai itu, tiada sesiapa yang pertahankan keputusan Boy termasuk saya dan ayah. Hari […] Bila kami tengah ambil order dan ulang balik order. Aku sedih. namanya ong pallace. Tapi dia takde rezeki nak turun UIA buat rayuan, hanya emel hantar appeal letter. Terbaru, sebuah kisah yang dikongsikan di IIUM Confession dan kembali dimuat naik di Twitter berkenaan seorang wanita yang menderita selama 12 tahun hidup bersama seorang suami yang berlagak seperti ‘raja’. Nasib sempat diselamatkan dan hadir ke sesi kaunseling. Kalau boleh jangan dengar radio. Nama saya Mas. Poin pembahasan Terbaru 30+ Ayat Untuk Kawan adalah : kata kata untuk sahabat tersayang, kata kata sahabat konyol, ayat alkitab tentang sahabat, kata mutiara teman seperjuangan, kata kata prinsip sahabat, ayat alkitab tentang sahabat dan kasih, kata kata sahabat lucu, kata kata sahabat sejati selamanya, Sembilan hari selepas keluar daripada hospital, saya diberhentikan kerja. Semoga dapat kita ambil pengajaran daripada kisah benar ini. Ada satu masa tu, aku tengah clerk case. Kata kata kata kata mutiara kata kata sedih kata kata cinta kata kata bijak kata kata romantis. . Semoga Allah bantu bro ni dapat  Basahin ang tungkol sa Iium Confession Yang Best koleksyonngunit tingnan din Iium Confession Paling Best din Amazon. Lepas jumpa kawan bos saya tu, saya seperti terngiang-ngiang luahan mak yang ingin runtuhkan rumah kayu itu. Sedih apabila kedudukannya sebagai isteri diperlekehkan. . A bit confession to me. Kredit foto: IIUM Confession Suriah menyatakan mungkin suaminya akan berhenti dengan minat ini pada masa akan datang. Edisi Media merupakan portal berita , blog yang menyiarkan article kisah semasa , kisah rakyat , teladan , viral yang berlaku di dalam dan luar negara. via IIUM Confession. Nak tahu suami dia ni raja yang jenis macam mana? Jom baca di bawah! “Suami yang hambakan dan hina isteri macam Ustaz Madi memang wujud. Namun sebenarnya tanpa sedar sikap menjaja cerita ini boleh meretakkan hubungan dalam perkahwinan dan hubungan dengan orang sekeliling. Kehilangan tempat berteduh, Zim tak sangka dua kakak ‘non muslim’ jadi cahaya ketika hidupnya di ambang kelam. Seperti pengalaman perempuan Malaysia, sebut saja Indah, yang dibagikan di akun Facebook IIUM Confession ini. Kami menghabiskan masa beberapa jam lawati beberapa laman 'confession' universiti tempatan dan ini cerita cinta paling menarik yang kami jumpa. Sampai sekarang aku tak boleh terima dengan apa yang terjadi. . Norellah Mohd Danial – Sedih baca, d4rah daging sendiri pandang hin4 termasuk yang dah tua. Dapat berita bila kawan2 pregnant, ahli keluarga ada yang pregnant, semua tu buat aku sedih. Saya dah cukup lega. budak pandai. . Nasib sempat diselamatkan dan hadir ke sesi kaunseling. 15 Jul 2017; Semasa saya menjaga abah, abah ada berkata sambil menahan air mata… 15 Jul 2017; Ajar anak dari sekarang buat keje rumah mcm mengemas,masak simple2 basuh baju sapu sampah and etc,Sebabnya. Sampai aku pernah tanya mak aku apa alasan dia tak datang majlis penyampaian hadiah aku. . Sedih aku dengar, sebab aku nak makan nasi lemak pun dia tak bayar. #2 Jangan ada gambar dia Sedih dia kemain lagi. . Tq confessor. Patient depan mata aku, aku menangis! We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Terima kasih admin sekiranya confession ini dipublish. Instantaneous Intuitive Upright Moving Confessions baby dekat aku, aku dah mula rasa sedih. Demi Allah, hanya Allah yang tahu macam mana hati aku sekarang ni. Saya amat bersimpati dan tertanya jika benar mereka mandul pun apa masalahnya? Tidak ada dalam Alquran berdosa tidak punya anak, tidak ada dalam agama islam kau tak subur mandul baik kau takyah Aku sedih, bila mana m4du aku upload gmbr sweet sweet dengan husband aku. Akhirnya lepas berbulan-bulan kami dapat terima kenyataan. Good sharing and tips… Sedih baca kisah mcm ni. 494. Bagi anda yang mempunyai pengalaman atau pengakuan menarik untuk dibuat, Seorang yang rapat telah forward kepada saya kisah² di IIUM Confession & daripada apa yang saya sempat baca, banyak isu rumahtangga berlegar sekitar nafkah . Takkanlah MARA nak buat confession kot kat IIUM ni. . Kisah buang pekerja ni banyak sangat dah dengar lately. 1 dari 5 halaman Kisah Gadis dari Kampung Dapat Ibu Mertua Terbaik di Dunia Aku buat confession ni cume untuk dapatkan kata2 semangat dari semua readers dalam iium confession ni. sy x tau la benda ni org pernah dgr ke x. iium confession sedih


Iium confession sedih